NL FR EN

Deze kwaliteitsproducten zijn enkel te verkrijgen bij uw kapper


MATRIX Total Results.

ONZE MISSIE Matrix is vastbesloten om elk salon te ienen en stylisten te helpen groeien om positieve veranderingen voor hun klanten en de wereld om hen heen te creëren. Door middel van inspiratie en innovatie, ondersteunt Matrix elk salon om hun dromen te verwezenlijken en IMAGINE ALL THEY CAN BE!


Steampod voor thuisgebruik.

Efficient, super snel en verzorgend. De kracht van de steam straightener en het ultieme herstel van de door stoom geactiveerde pro-keratine technologie. Bekijk deze video en ontdek hoe dit werkt

  • Spiegelende glans en natuurlijke beweging.
  • Ultieme verzorging.
  • Gladde langer houdbare resultaten.

Z.ONE Milkshake

milk_shake® loves your hair. Specifieke haarverzorgings- en stylingproducten met een natuurlijk en schitterend resultaat. Van reiniging tot styling, alle verschillende fases van de verzorging van het haar zijn zorgvuldig ontwikkeld. Altijd met de nadruk op de gezondheid en schoonheid van het haar. Maar dat is niet alles, we streven ernaar om milieuvriendelijke producten te creëren. Waar mogelijk zijn de formules sulfaat-, parabeen- en zoutvrij. De plastic verpakking en de geprinte materialen zijn recyclebaar omdat de natuur het verdient om beschermd te worden!

Generic placeholder image